Eğitimde İyi Örnekler

08.11.2023 43

Projenin Amacı: Tekirdağ İl Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlar tarafından akademik, bilimsel, sosyal, sportif ve kültürel alanlarda gerçekleştirilen iyi örnek uygulamalarının görünürlüğünü ve sürdürülebilirliğini artırmak; söz konusu iyi örneklerin ve model uygulamaların teşvik edilmesini, tanıtılmasını ve yaygınlaştırılmasını sağlamaktır.

Projenin Özeti: Her okul/kurum 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı içerisinde yönergede belirtilen şartları taşıyan en fazla 3 çalışmasına yönelik başvurusunu her ayın 1-30´u arasında Tekirdağ Bilişim Sistemleri (TEKBİS) üzerinden elektronik ortamda gönderecektir. Gelen çalışmalar İl Değerlendirici Kurulu tarafından değerlendirilerek seçilen okul/kurumlara ait çalışmalar AR-GE Birimi Web sayfasında bir sonraki ayın çalışma dönemi sonuna kadar yayınlanacaktır. Yıl içinde yapılan başvurulara yönelik e-kitap hazırlanacaktır.

Projenin Hedef Kitlesi: Tekirdağ ili genelindeki tüm resmi/özel okul ve kurumlar

Projenin Başlama-Bitiş Tarihleri: 2023 Ağustos - 2024 Haziran

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER 2023-2024
Eğitimde İyi Örnekler (Eylül)