Şehit Metin Öztürk Ortaokulu

Vizyon: Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, çalışanları gerekenleri yaparken kendinden emin olsun ve çalışma ortamları çağın şartlarına uygun olsun, velilerin öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinin bilinmesini ve okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın istiyoruz.

Misyon: Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. Çevremize de eğitim vermek için varız. Severek gelinebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitmetinozturkortaokulu.meb.k12.tr

Adres - İstiklal Mahallesi 51. Sokak No29 Muratlı/TEKİRDAĞ

Yerleşim Yeri - İlçe merkezi, İstiklal Mahallesi

Adres - İstiklal Mahallesi 51. Sokak No29 Muratlı/TEKİRDAĞ

Ulaşım Karayolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 23 km uzaklıkta, ilçe merkezinde bulunmaktadır.